سبحانی فر تاکید کرد:
رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی بر لزوم تقویت زیرساخت ها برای توسعه کسب و کارهای اینترنتی و نو تاکید کرد.

خانه ملتY رمضانعلی سبحانی فر در خصوص برگزاری بیست و سومین دوره نمایشگاه بین المللی الکامپ گفت: با توجه به توسعه ارتباطات در دنیا، کشور باید در این حوزه به لحاظ سخت افزاری پیشرفت کند.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کسب وکارهای اینترنتی و نو می تواند زمینه اشتغال زایی قابل توجهی را در کشور فراهم کند و با توجه به قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر اشتغال زایی باید بخشی از سهم اشتغال زایی در حوزه فناوری های نوین و بخش ارتباطات باشد.
سبحانی فر با تاکید بر لزوم حمایت از کارآفرینان در حوزه کسب و کارهای اینترنتی گفت: نمایندگان مجلس تمامی تلاش خود را برای حمایت از بخش اشتغال انجام خواهند داد.
رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید در حوزه کسب و کارهای اینترنتی فرهنگ سازی شود تا موانع برای رشد این حوزه رفع شود.
وی ادامه داد: در قانون بهبود فضای کسب و کار بر لزوم تسهیل شرایط برای اشتغال زایی تاکید شده بنابراین باید تمامی موانع در کسب و کارهای مختلف رفع شود.
سبحانیفر با تاکید بر لزوم حمایت از بخش خصوصی گفت: یکی از الزامات برای توسعه کسب وکارهای اینترنتی این است که مشوق هایی مانند مشوق های مالیاتی برای کارآفرینان در این حوزه ارائه شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به توسعه روزافزون کسب وکارهای اینترنتی باید زیرساخت های مخابراتی در این زمینه تکمیل شود و منابع لازم برای انجام این مهم در نظر گرفته شود./
برچسب ها
اخبار برگزیده،
اشتغال،
اشتغال زایی،
اشتغال زایی بخش صنعت،
اشتغال مددجویان،
اشتغال و به طور کلی اقتصاد کشور،
کمیسیون صنایع و معادن