یارمحمدی تاکید کرد:
عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به تحمیل سالانه ۲۰ هزار میلیارد تومان به نظام سلامت برای درمان بیماری های ناشی از مصرف سیگار تاکید کرد: برای جلوگیری از این زیان مالی، باید از تجربه کشورهای موفق در زمینه کاهش مصرف سیگار بهره ببریم.

خانه ملت؛ علیم یارمحمدی اظهار کرد: اغلب کشورها برای کاهش مصرف سیگار اقدامات مختلفی انجام داده اند و می توان از تجارب آن ها بهره برد، اما متاسفانه مسئولان توجهی به این مساله ندارند. این در حالیست که بسیاری از کشورهای دنیا، مثل ایران نفت در اختیار ندارند و با دریافت مالیات، امور مختلف را ساماندهی می کنند. بر همین مبنا باید راهکارهای مفید کشورهای موفق در زمینه کاهش مصرف مواد دخانی را الگو قرار دهیم و مشکلات و مسائل خود را مرتفع کنیم.
وی بیان این که هزینه درمان را باید خود مصرف کنندگان سیگار بپردازند، تاکید کرد: باید برنامه ای تدوین کرد که بر اساس آن، ارزش افزوده ای که از جیب مردم خارج می شود، صرف درمان بیماری و حل مشکلات آنان شود.
به گزارش سلامت آنلاین؛ نماینده زاهدان در مجلس با اشاره به این که بحث مالیات سیگار تنها موضوع مهم کشور نیست، تصریح کرد: تصادفات جاده ای، کشته ها و معلولان ناشی از وقوع این حوادث، اعتیاد و انواع آسیب های اجتماعی از سایر مسائلی هستند که همچون عوارض سیگار باید به آن ها پرداخت./
برچسب ها
اخبار برگزیده،
اخذ عوارض،
دخانیات،
مجلس شورای اسلامی