ابراهیمی:
عضو هیات رییسه کمیسیون فرهنگی مجلس با انتقاد از غفلت سفرا و رایزن های فرهنگی از پرداختن به دیپلماسی فرهنگی و اقتصادی توسعه گردشگری را یکی از راه های مهم درآمدزایی برای مقابله با تحریم ها دانست.

خانه ملت؛ علیرضا ابراهیمی با بیان اینکه نوسانات ارزی افزایش ورود گردشگر به کشور را به همراه داشته است، گفت: ذخایر نفتی کشور رو به اتمام است و از سویی تحریمها نیز صادرات و فروش نفت را با چالش جدی و اساسی مواجه میکند بنابراین در شرایط نامناسب اقتصادی فعلی توسعه گردشگری یکی از راههای مهم درآمدزایی برای مقابله با تحریمها است.
غفلت سفرا و رایزنهای فرهنگی از پرداختن به دیپلماسی فرهنگی و اقتصادی
نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از غفلت سفرا و رایزنهای فرهنگی از پرداختن به دیپلماسی فرهنگی و اقتصادی، افزود: تمامی تلاش و اهتمام آنها پرداختن به دیپلماسی سیاسی است؛ این در حالی بوده که با توجه به وضعیت نامناسب اقتصادی کشور باید دیپلماسی فرهنگی و اقتصادی را در اولویت توجه قرار دهند.
وی ادامه داد: بیشک در این برهه از زمان دیپلماسی فرهنگی در کشورهای منطقه به ویژه حاشیه حوزه خلیج فارس باید مورد توجه قرار گیرد؛ باید به دفاتر خدماتی تسهیلات مناسب ارائه شود و از سویی به یارانهها در بخش گردشگری جدیتر پرداختهتر شود.
سفرهای داخلی بسیار گران است/ لزوم ارائه یارانه سفر به اصناف و اقشار مختلف جامعه
این نماینده مردم در مجلس دهم با انتقاد از اینکه سفرهای داخلی بسیار گران است بر لزوم ارائه یارانه سفر به اصناف و اقشار مختلف جامعه، گفت: با پرداختن به سفر ارزان قیمت و ارائه یارانه سفر از حجم سفرهای خارجی کاسته و سفرهای داخلی رونق مییابد.
ابراهیمی با تاکید بر لزوم ارتقای استانداردهای گردشگری یادآور شد: خدماتدهی هتلها باید ارتقا یابد و هتلها باید بسته کامل هتلداری را در مجموعه خود بگنجانند تا گردشگران خارجی بتوانند خدمات بهتر و مطلوبتری را دریافت کنند.
لزوم افزایش جذب گردشگر از کشورهای مسلمان و حوزه خلیج فارس
وی با تاکید بر لزوم افزایش جذب گردشگر از کشورهای مسلمان و حوزه خلیج فارس، افزود: با توجه به فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی و اشتراکات فرهنگی و دینی میتوان نسبت به جذب گردشگر از کشورهای مسلمان و همسایه اقدام کرد زیرا رعایت مقررات برای آنان بسیار آسانتر از گردشگران اروپایی و آمریکایی است.
ناتوانی در انعقاد تفاهمنامه مناسب با کشورهای مختلف
این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: هجمهای که امروز بر کشور حاکم است تاثیرات سوئی بر صنعت گردشگری وارد کرده بنابراین رایزنهای فرهنگی باید حضور جدیتری در این عرصه داشته باشند؛ متاسفانه سازمان میراث فرهنگی در حوزههای فرهنگ و اسلامی و همچنین میراث فرهنگی نتوانسته تفاهمنامه مناسبی را با کشورهای مختلف منعقد کند و این یکی از ضعفهایی است که در حوزه گردشگری با آن مواجه هستیم.
ارتباطات حوزه فرهنگی افزایش یابد
عضو هیات رییسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: بسیار ضروری است تفاهمنامههایی میان کشورهای مختلف منعقد شود و ارتباطات حوزه فرهنگی و رفت و آمدهای مسئولان به کشورهای حوزه خلیجفارس افزایش یابد تا بتوان ورود گردشگر خارجی را به کشور افزایش داد./
برچسب ها
اخبار برگزیده