عابدی مطرح کرد ؛
سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بیماری های جسمی و روحی می تواند مشکلات موجود در مناطق سیل زده را افزایش دهد که باید با تدبیر و اقدامات لازم از این مشکلات جلوگیری کرد.

خانه ملت؛ حیدر علی عابدی با اشاره به لزوم توجه ویژه وزارت بهداشت به بهداشت روانی و روحی در مناطق سیل زده گفت: زمانی که حوادث طبیعی از جمله سیل و زلزله حادث می شود، به تبع آن ضربه ای روانی و روحی برای مردم آن منطقه بوجود می آید که باعث غیرقابل پیش بینی شدن رفتار و کردار افراد در مواجه با بلایای طبیعی خواهد شد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: همانگونه که یکی از وظایف وزارت بهداشت و درمان، کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری های واگیردار در مناطقی است که دچار حوادث طبیعی شده اند، همچنین وظیفه دارد در خصوص بهداشت روانی و روحی افراد، برنامه ریزی های لازم را داشته باشد که بهداشت روانی ممکن است از طریق روان شناسان یا روان پزشکان صورت گرفته و یا از طرق دیگر انجام شود.
بهداشت روانی از اصول مهم بهداشت اولیه
این نماینده مجلس در دوره دهم ادامه داد: بهداشت روانی از جمله اصول مهم بهداشت اولیه است که باید وزارت بهداشت و درمان به آن توجه داشته باشد، البته در خانه های بهداشت و سلامت، تا حدودی بحث بهداشت روانی صورت می گرفته که به طور قطع نیاز دارد، مورد پیگیری قرار گیرد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: گزارشی را وزارت بهداشت در خصوص اقدامات این وزارتخانه در مناطق سیل زده ارائه کرد و هم چنین از آمادگی های لازم این وزارتخانه درخصوص جلوگیری از شیوع بیماری های واگیردار از طریق آب و همچنین بهداشت روانی و روحی در این مناطق صحبت شد که البته این اقدامات باید به طور جد، مورد توجه قرار گرفته و اجرایی شود؛ چراکه بیماری های جسمی و روحی می تواند مشکلات موجود در مناطق سیل زده را افزایش دهد که باید با تدبیر و اقدامات لازم از این مشکلات جلوگیری کرد./
برچسب ها
اخبار برگزیده،
ارائه خدمات بهداشتی و درمان،
بحران،
بخش بهداشت،
بهداشت روان،
سیل زدگان