صفاری نطنزی مطرح کرد ؛
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، معتقد است: مقامات ایرانی برای تصمیم گیری درباره برجام احتیاط پیشه کردند.

خانهملت؛ مرتضی صفاری نطنزی در توضیح اقدامات آمریکا در ارتباط با برجام و رفتار سایر اعضای باقی مانده توافق هستهای در قِبال ایران، گفت: خروج ایران از برجام یا تلقی اتمام برجام برای جمهوری اسلامی موجب میشود تا دست آمریکاییها برای کِشاندن ایران به شورای امنیت سازمان ملل و احیاء قطعنامههای قبل باز شود.
خروج از برجام به نفع جمهوری اسلامی ایران نیست
نماینده مردم نطنز و بخش قمصر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: از این بُعد خروج از برجام به نفع جمهوری اسلامی ایران نیست به ویژه اینکه آمریکاییها به هیچ اصولی پایبند نیستند لذا در نهایت ایران متضررتر خواهد شد.
مقامات ایرانی برای تصمیمگیری درباره برجام احتیاط پیشه کردند
وی افزود: با توجه به این مسائل مقامات و مسئولان جمهوری اسلامی ایران برای خروج از برجام یا بهم زدن چارچوب توافق هستهای احتیاط کردند تا مانعی برای آمریکا و صهیونیستها باشد و از تصمیمگیریهای خطرناک آنها علیه امت اسلامی جلوگیری شود.
هدف ترامپ توقف فعالیتهای هستهای ایران است/ ما در زمین دشمن بازی نمیکنیم
صفاری نطنزی معتقد است: آمریکاییها به دنبال توقف فعالیتهای هستهای ایران هستند، با لغو معافیت تحریمهای هستهای هم این موضوع را دنبال کردند اما ما نباید در زمین دشمن بازی کنیم، ایران اورانیوم غنی شده را به اندازه محدود میتواند نگه دارد و مابقی تولیدات را باید بفروشد اما آمریکاییها مانع فروش شدند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: از سوی دیگر نگهداری این میزان اورانیوم برای ما هزینه بسیار دارد لذا آمریکاییها در تلاشند تا جمهوری اسلامی را به مسیر خروج از برجام تا صنعت هستهای ما را زیر سوال ببرند.
مشخص نیست روسیه و عمان در قِبال آمریکا چگونه تصمیم بگیرند
وی در مورد واکنش رفتاری کشورهای روسیه و عمان به عنوان کشورهای طرف تحریمهای هستهای ایران، گفت: به زودی نمیتوان قضاوت کرد، شاید این کشورها تحت فشار قرار بگیرند یا تهدید و جریمه شوند.
مشخص نیست که تا چه میزان بتوانیم در مورد همکاریهای هستهای به کشورهای دیگر مانند کره شمالی اعتماد کنیم، زیرا آنها هم با آمریکا درگیر هستند بنابراین بهتر است مدتی احتیاط کرد تا ریشه تصمیمات ترامپیسم خشکانده شود./
برچسب ها
آمریکا،
آمریکا و اروپا،
اخبار برگزیده،
انرژی هسته ای،
برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)،
روسیه،
عمان