ملک محمدی مطرح کرد ؛
معاون امور مجلس آستان قدس رضوی، با بیان اینکه برخی رفتارها در برخورد با بدحجابی مناسب با کرامت یک انسان نیست، تاکیدکرد که اقدامات در جهت نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه نباید به طرد، ایجاد یاس یا تحقیر افراد منتهی شود.

خانه ملت؛ حسن ملک محمدی با ارزیابی مثبت از تلاش مسئولان حوزه فرهنگی و انتظامی برای نهادینه کردن فرهنگ صحیح رعایت حجاب اسلامی در جامعه، گفت: حجاب یک امر انسانی، اسلامی و الهی است و در انقلاب اسلامی نیز از کسانی که دارای حجاب هستند میتوان به عنوان بانوان و دختران انقلابی یاد کرد که با حجابشان مواضع، اندیشه و اهداف نظام را نشان میدهند.
حجاب همچون پرچم معرف مواضع کشور و هویت ملی است
معاون امور مجلس آستان قدس رضوی، با تاکید بر اینکه حجاب همچون پرچم معرف مواضع کشور و هویت فردی و ملی است، ادامه داد: حجاب معرف هویت فرهنگی، دینی و انقلابی و بیانگر میزان پایبندی به اصول و ارزشها است، اما نقص در رعایت حجاب بدان معنا نیست که این افراد از ارزشها فاصله دارند.
بدحجابی یک نقص ظاهری است
وی افزود: بیتردید افرادی که موفق در رعایت حجاب نیستند به اسلام، اهل بیت، فرهنگ ایرانی- اسلامی و حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی پایبند هستند، اما بنابر فرمایش مقام معظم رهبری نقص ظاهری دارند.
ملکمحمدی تصریح کرد: ما باید به گونهای فرهنگسازی کنیم تا در راستای تلاش برای تبدیل تهدیدها به فرصت، این تهدیدهای دشمنان را نیز که با هدف قرار دادن غیرت دینی نسل جوان، جوانمردی، شجاعت، صلابت و روحیه استکبارستیزی که در پرتو حجاب نمایان میشود و در جهت ترویج بیتوجهی نسبت به حجاب و ستیز با ارزشها در دستور کار آنها قرار گرفته است، را به فرصتی برای تشویق و آگاه سازی جوانان از نتایج مثبت رعایت حجاب در جامعه تبدیل سازیم.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: بیتردید حجاب پرچم، حصن حصین و دژ مستحکمی برای حفظ انسانهای والا و دختران و مادران بزرگوار و با ایمان است و اگر برخی در رابطه با رعایت حجاب از روی ناآگاهی یا غفلت مرتکب نقص ظاهری میشوند، باید آنها را هم جذب و هم همراهی کنیم و به طور قطع این افراد از استعداد پذیرش منطق، انصاف، حکمت و عدالت برخوردار هستند که به رفع این نقیصه در خود بپردازند.
وی بیان کرد: ما نباید افراد را به بهانه بدحجابی یا کم توجهی به حجاب از جامعه طرد کنیم، چرا که آنها فرزندان این مملکت هستند و از استعداد جذب برخوردار هستند، به شرط اینکه کرامتشان حفظ شود و مورد توجه قرار گیرند.
برخی رفتارها در برخورد با بدحجابی مناسب با کرامت یک انسان نیست
ملکمحمدی اظهار کرد: گاهی برخی رفتارها در برخورد با بدحجابی مناسب با کرامت یک انسان نیست، و این در حالی است که اقدامات در جهت نهادینه کردن فرهنگ رعایت عفاف و حجاب نباید موجب طرد، ایجاد یاس یا تحقیر کردن افراد شود، بلکه باید با خواهران بزرگوار و محترمی که بعضی مواقع به دلیل نبود علم و آگاهی یا بیتوجهی به اهمیت حجاب، کوتاهی میکنند همچون طبیبی حاذق رفتار کرده و تلاش کنیم تا صمیمانه برای رفع این نقص خود اقدام کنند.
وی یادآورشد: گاهی بیتوجهی به حفظ عفاف و حجاب ناشی از احساس ضعف و کمبود افراد در جامعه است که با آرایش، نمایان کردن مو و پوشش نامناسب قصد در جبران این خلاء دارند، بنابراین در این شرایط لازم است به این افراد شخصیت داده و آنها را مورد توجه و احترام قرار دهیم، سپس ویژگیها، برکات و فواید حجاب را برای آنها تشریح کنیم.
معاون امور مجلس آستان قدس رضوی، با یادآوری یکی از شیوههای تبلیغاتی مثبت رسانه ملی در جهت تشویق افراد به رعایت حجاب، تاکید کرد: تاثیر نمایش این برنامه بیانگر این است که چنانچه با عطوفت و حفظ کرامت افراد به فرهنگسازی در جهت رعایت حجاب بپردازیم، نتیجه مثبتی را در پی خواهد داشت./
برچسب ها
آسیب شناسی فرهنگی،
اخبار برگزیده،
انقلاب فرهنگی،
لباس ایرانی و اسلامی،
کارگروه مدولباس