رحیمی جهان آبادی خبر داد؛
رئیس فراکسیون مرزنشینان مجلس گفت: حل مشکلات کوله بران و جلوگیری از خروج آب های مرزی و اعتبارات مصرفی آن در دستور کار فراکسیون مرزنشینان است.

خانه ملت ؛ جلیل رحیمی جهان آبادی در تشریح عملکرد فراکسیون مرزنشینان گفت: این فراکسیون بیش از 67 عضو در مجلس دهم دارد و تلاش کردیم تا در تصمیماتی که در مجلس گرفته میشود و یا در ارتباطاتی که با وزارتخانهها داریم، صرف نظر از دیدگاههای سیاسی، نمایندگان مناطق مرزنشین را به یکدیگر نزدیک کنیم و دو نشست با مدیر کل و مسئولان امور مرز در وزارت کشور، وزیر کشور، نشستی با برخی از مسئولان حوزه سیاست خارجه داشتیم و حرف ما به صورت کلی حل مشکلات مردم مناطق مرز نشین بوده است.
در حوزه اشتغالزایی، کنترل آبهای مرزی و اعتبارات مربوط به جلوگیری از خروج آبهای مرزی اقدامات موثری انجام
دادیم
حل مشکل کولهبران در فراکسیون مرزنشینان
نماینده مردم تربت جام، تایباد و باخرز در مجلس افزود: تلاشهایی برای مسائل و مشکلات کولهبران در کمیسیون تلفیق برای کاهش عوارض خروجی خروج مرزنشینان، تلاش برای افزایش اعتبار مناطق مرزی در حوزههای عمرانی و اختصاص بودجه بیشتری به شهرهای مرزی تنها بخشی از فعالیتهای فراکسیون مرزنشینان بوده است.
رئیس فراکسسیون مرزنشینان ادامه داد: واقعیت امر این است که به دلیل تعدد فراکسیونها و به دلیل اینکه امکانات اولیه یعنی یک دفتر در اختیار فراکسیون قرار دارد و پرسنل کافی و نیرو برای فعالیتهای فراکسیون نداریم تا مثل فراکسیونهای سیاسی، کار فراکسیونی را دنبال کنیم، بنابراین شاید خیلی فعالیتهای ما به چشم نیامده است.
وی با انتقاد از اینکه ضعف عمده این است که فراکسیونهای سیاسی پر رنگتر از فراکسیونهای تخصصی است، تصریح کرد: همه مشکلات کشور سیاسی نیست بلکه تخصصی در حوزه اقتصاد، توسعه، معیشت و مسائل درآمدی مردم است به همین دلیل فکر میکنم چنانچه این نگاه را به سمت حمایت از فراکسیونهای تخصصی مثل فراکسیون مرزنشینان، فراکسیون آب، فرش و خودرو که در یک حوزه مشخص کار میکنند ببریم تا خروجی داشته باشند و اثرگذار باشند تا اتحاد و انسجام فراکسیونی ایجاد کنند، خیلی بهتر است تا اینکه بخواهیم از دید سیاسی یکدیگر را نقد کنیم و رای داده و تصمیمگیری کنیم.
رئیس کمیته بین الملل کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: فراکسیون مرزنشینان با این تجربه سه سالهای که داشته و در حوزههایی که وارد شده، موفقیتهایی داشته اما میتواند در مجالس آینده و سال پایانی مجلس بهتر عمل کند و اتحاد و انسجام را بین شهرهای مرزی افزایش دهد.
این نماینده مردم در مجلس دهم با ابراز امیدواری از اینکه اعتبار مهار آبهای مرزی را مطالعه و پیگیری خواهیم کرد، افزود: باید ببینیم که در چه استانهایی خوب استفاده شده و در چه استانهایی استفاده نشده و دلایل عدم استفاده چه بوده و چرا آبهای مرزی از کشور خارج میشود و باید چه کاری انجام داد.
وی افزود: تلاشمان این بوده که اعتبارات اشتغالزایی را در مناطق مرزی افزایش دهیم چراکه اعتقاد راسخ داریم و با معاون وزیر کار در این خصوص ملاقاتی داشتم که چنانچه در مرزها اشتغالزایی و توسعه پایدار را نداشته باشیم، در داخل کشور آسیب میرساند و امیدوارم کارهایی را که در دست اقدام است تا پایان دوره ادامه دهیم و کارنامه خوبی برای مرزنشینان داشته باشیم.
رئیس فراکسسیون مرزنشینان تصریح کرد: در حوزه اشتغالزایی، کنترل آبهای مرزی و اعتبارات مربوط به جلوگیری از خروج آبهای مرزی اقدامات موثری انجام دادیم و نشستهایی با مسئولان مرز در وزارت کشور و وزارت کار داشتیم که بسیار موثر بوده است اما میتوانیم موفقتر عمل کنیم.
در فراکسیون مرز نشینان اصلا نگاه جناحی نداریم
این نماینده مردم در مجلس دهم خاطرنشان کرد: مشکلی که داریم کمبود امکانات در مجلس برای کار متمرکز اداری و دفتری فراکسیونی است چراکه امکانات مجلس بیشتر در اختیار فراکسیونهای سیاسی است نه تخصصی و این ضعفی است که هیئت رئیسه مجلس باید آن را جبران کند و ببیند اگر فراکسیونی رقم بالایی عضو دارد ولو اینکه سیاسی نیست، امکانات بیشتری به آن بدهند. فراکسیون ما از تمام جناحها است و هرگز نگاه جناحی نداشتیم و مناطق مرزی را پوشش دادیم اما لطف لازم را در حق ما نداشتند و طی این چند ماه باقیمانده بر روی خروج آبهای مرزی و اعتبارات مصرفی آن متمرکز هستیم./
برچسب ها
اخبار برگزیده،
شبکه های برون مرزی،
مرز،
مرزنشینان