محمدبیگی مطرح کرد ؛
منتخب مردم قزوین در مجلس یازدهم با تاکید بر ضرورت تشکیل کمیسیون ویژه زنان و خانواده در مجلس یازدهم گفت: به نظر می رسد در این دوره مجلس آمادگی خوبی در نمایندگان برای پیگیری مسائل مربوط به حوزه زن و خانواده وجود دارد.

خبرگزاری خانه ملت؛ فاطمه محمدبیگی با بیان اینکه با تمرکز بر روی مباحث هویتی دختران دادههایی به دست میآید که نشاندهنده تضعیف هویت دخترانه در جامعه است، گفت: بدین معنا که گاه برخی از دختران ما هویت خویش را دوست ندارند؛ شاید علت عمده آن این باشد که به تکریم مادری، همسری و نقش دختری در جامعه توجه چندانی نشده است.
وی افزود: هر چند در فرهنگ دینی ما دختر بودن، مادر بودن و همسر بودن بسیار شایسته و ارزشمند است اما در فرهنگ جاری جامعه متأثر از فرهنگ غربی شأن و جایگاه آنها لحاظ نمیشود، از این رو شاهد هستیم برخی از دختران دوست دارند به جای پسرها باشند و با این سبک در جامعه حضور پیدا کنند، یا به جای ازدواج شاغل شوند و پول به دست بیاورند. علت این است که هویت دخترانه ویژه آنها را جدی نگرفتهایم و یا در صورت جدی گرفتن برنامه ویژهای برای آنها نداریم.
این منتخب مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: خانوادههایی که بسیار خوب و زیبا به نقش دختری اهمیت میدهند و به آنها احترام میگذارند، در نتیجه دختران آنها به هویت خود و جایگاه همسری و مادری خود در آینده افتخار کرده و در طوفانهای بلوغ و جوانی سالم میمانند، اما خانوادههایی با رفتار ناشایست خود باعث میشوند که آنها درگیر مدزدگی، فرهنگ غربی و یا جهل در فهم هویت جنسیتی شده و از هویت دخترانه آنها به عنوان ابزاری برای برخی از هوسبازیها یا سوءاستفاده نابجا بهره ببرند.
محمد بیگی با بیان اینکه این فرهنگ و نوع نگاه به دلیل رسوخ رسانههای غربی، ماهوارهها و فضاهای مجازی و اجتماعی به شدت در حال گسترش است، گفت: دختران ما در برخی موارد دچار اختلال هویتی شده و این اختلال در برخی از خانوادهها موجب ایجاد روابط نامشروع و دوستی بین دختر و پسر میشود، دختران و پسرانی که به خوبی توجیه نشدهاند در این عرصه دچار غلیان احساسات میشوند و در نهایت فجایعی مانند جریان اخیر ایجاد میشود.
وی افزود: هر چند محبت ویژه والدین و محارم به دختران و تحکیم ارتباط خانوادگی در شکلگیری شخصیت دختران بسیار مهم است، اما متاسفانه این ارتباطات جدی گرفته نمیشود در حالی که باید در فضاهای سالم خانواده شکلی از ارتباط را برقرار کنیم تا دختران بتوانند فضای سالم و پر محبتی را در خانواده تجربه کنند تا به بیراهه نروند و به فکر شناخت جنس مخالف از طریق روابط نامشروع نباشند.
محمدبیگی تصریح کرد: باید در مورد مباحث هویتی دختران کار زیادی شود و برنامهای با چشمانداز کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برای تربیت آنان طراحی شود.
وی ادامه داد: در سبک زندگی اسلامی- ایرانی مزیتهای جدی برای عاقبت به خیری فرزندان و به ویژه دختران وجود دارد که باید به شکل برنامه، لوایح و طرح های هویتمدار در عرصه تربیتی کشور عرضه شود.
دفاع قانونی از حقوق زنان مسله ای بسیار مهم و اساسی
محمدبیگی بحث دفاع قانونی از حقوق زنان را مسئلهای بسیار مهم و اساسی در تمامی کشورهای دنیا دانست و گفت: به برکت انقلاب اسلامی و وجود نعمت قرآن و روایات متعدد پایه دفاع از حقوق زن در دین و حکومت اسلام قوی است و حفظ کرامت زن در مسائلی مانند نفقه، عقد ازدواج و بسیاری مسائل حقوقی دیگر جایگاه رفیع، شأن و کرامت بالای زن را نشان میدهد.
در حوزه دفاع از حقوق زنان نیاز به اصلاح قوانین احساس میشود
منتخب مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه در حوزه دفاع از حقوق زنان در مواردی نقص در قوانین و در مواردی نیاز به اصلاح قوانین احساس میشود، افزود: به صورت جدی نیاز است در مجلس انقلابی یازدهم این موارد مورد بحث و بررسی قرار بگیرد؛ متاسفانه طی ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی اهمیت پایهای که باید به بحث حقوقی و تقنینی حوزه زن و خانواده وجود میداشت، داده نشده است.
وی بیان کرد: در مجلس یازدهم با حضور ۱۶ نماینده خانم که اکثر آنها از اساتید فرهیخته و دارای منش اسلامی و انقلابی، قدرت تحلیل هستند میتوان مسائل حوزه زنان را مورد بررسی جدی قرار داد و جنبشی برای تحقق مطالبه مقام معظم رهبری در این حوزه باشد که فرمودند " همه فعالیتهای گوناگونی که در زمینه زن و مسئله زن در کشور وجود دارد، باید یک شکل سیستمی و هندسه عمومی پیدا کند و یک مرکز عالی و ثابت هم با کادرهای قوی و چشمانداز بلندمدت به وجود بیاید."
محمدبیگی با یادآوری اینکه خانواده باید در نظام اسلامی و قرآنی ما پایه قانون گذاری قرار گیرد، گفت: در بیانات رهبر معظم انقلاب هم تاکید شده که خانواده باید مبنا و محور قانونگذاری قرار بگیرد، بنابراین باید توجه به سعادت و خوشبختی خانواده در تصویب قوانین مدنظر قرار گیرد تا بتوانیم قوانینی منطبق با اصول مبانی اسلامی و دینی تصویب کنیم.
منتخب مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامیادامه داد: اگر غیر این باشد فرقی بین ما و کشورهای غربی در حوزه قانون گذاری نخواهد بود همچنان که اکنون با وجود گذشت ۴۱سال از انقلاب اسلامی در برخی از موارد تقنینی شباهت زیادی با غرب داریم و نتوانستیم بحث حوزه سعادتمندی خانوادهها را در قوانین تضمین کنیم و نظام خانواده را جدی بگیریم.
وی با بیان اینکه دختران پایه تربیتی جامعه و مادران آینده هستند، گفت: اگر به داد هویت آنان نرسیم هویت خانوادهها در آینده به خطر میافتد و وقتی هویت یک خانواده به خطر بیفتد، سلامت اخلاقی، جسمی، روحی، روانی و معنوی تمامی آحاد جامعه به خطر میافتد نباید به گونه ای رفتار شود که دشمنان ارزشهای اسلامی ما را زیر سوال ببرند و دوگانگی تربیتی رخ دهد؛ ما ضعفها و کمبودهایی را در حوزه تربیتی دختران و پسران داشتیم که نتوانستیم رفع کنیم البته دنیای غرب پر است از اینگونه حوادث، مسائل و مشکلات اخلاقی و جنسی و سقط جنینهای غیرمجاز به شدت در آن در حال روی دادن است و شاید اینگونه اتفاقات در غرب با آمار بسیار بالاتری اتفاق بیفتد.
باید به فکر تصویب قوانین دفاع از حقوق زنان و تقویت هویت دختران باشیم
محمدبیگی با تاکید بر ضرورت توجه جدی به تقویت هویت دختران، ادامه داد: باید در یک فضای بسیار عاقلانه قوانین حوزه زنان مانند تامین امنیت زنان در برابر خشونت بررسی شود و به فکر تصویب قوانین بهتر و دفاع از حقوق زنان و تقویت هویت دختران باشیم.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت تشکیل کمیسیون ویژه حوزه زنان و خانواده در مجلس یازدهم تاکید کرد و افزود: در فراکسیون زنان هم این موضوعات را به صورت ویژه بررسی خواهیم کرد.
وی افزایش 7 درصدی آمار طلاق و افزایش بیرغبتیها نسبت به ازدواج و فرزندآوری را ناشی از نقصها و خلأهای قانونی دانست و ادامه داد: متاسفانه ما نتوانستیم در این مسیر به خوبی قدم برداریم و پایههای فکری نظام اسلامی را تبدیل به قانون کنیم و به صورت جدی نیاز است این مهم در مجلس یازدهم مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
منتخب مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامیبا یادآوری اینکه بحث توسعه ملاک کشورهای غربی برای قانونگذاری و فعالیتها و برنامهریزیها است، گفت: توسعه در این کشورها یا براساس فرهنگ و مکتب اومانیسم یا لیبرالیسم بوده و به هرحال فرهنگ مادیگرایانه است اما ما در اسلام چنین مکتبی را نمیپسندیم و نمیپذیریم و باید همانطور که رهبری فرمودند پایه را در نظام قانونگذاری سعادت خانوادهها قرار دهیم و مجلس یازدهم آن را عملیاتی کند./
پایان پیام
برچسب ها
آموزش زنان،
اخبار برگزیده،
اشتغال زنان،
حوزه زنان،
خشونت علیه زنان