ابوترابی مطرح کرد ؛
نماینده مردم نجف آباد معتقد است یکی از اساسی ترین راه های خروج نظامیان آمریکا از منطقه اتحاد و همدلی کشورهای مسلمان با همدیگر است.

خبرگزاری خانه ملت؛ ابوالفضل ابوترابی به اتحاد و همدلی کشورهای مسلمان برای خروج آمریکا از منطقه اشاره کرد و گفت: کشورهای منطقه باید بدانند که آمریکا و غرب هیچ منفعتی برای آنها نخواهد داشت، بلکه اینها به دنبال منافع خود بودهاند و در حال چپاول داراییها و ثروت این کشورها نیز هستند.
ابوترابی در ادامه افزود: کشورهای منطقه باید متوجه باشند که برای رهایی از سلطهگری آمریکا و امپریالیسم جهانی میبایست به اتحاد و یکپارچگی با همدیگر متوسل شوند؛ زیرا تنها راه اخراج آمریکاییها از منطقه، همین همدلی و همبستگی با یکدیگر خواهد بود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: حضور آمریکا در منطقه باعث ایجاد ناامنیهای پی در پی شده و البته ناگفته نماند که ایلات متحده به دنبال ایجاد و شکل دهی نفاق در میان کشورهای منطقه بوده تا از این راه به اهداف نابخرادانه و پلید خود دست پیدا کند.
ابوترابی اظهار کرد: کشورهای مسلمان باید وضعیت بغرنج امروز منطقه را درک کنند و ماهیت اصلی آمریکای جهانخوار را مورد کنکاش قرار دهند تا بتوانند با یک تصمیم عاقلانه موجبات خروج آمریکاییها را فراهم آورند./
پایان پیام
برچسب ها
آمریکا،
اخبار برگزیده،
امنیت،
مسلمانان