در صحن علنی صورت گرفت ؛
نمایندگان دولت را مکلف به تامین یک هزار میلیارد تومان برای حمایت از تعاونی ها از طریق فروش سهام و دارایی های مالی کردند.
خبرگزاری خانه ملت؛ نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر روز (دوشنبه، 4 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال 1400 با بند د تبصره 2 ماده واحده این لایحه موافقت کردند که بر اساس این مصوبه، دولت مکلف به تامین هزار میلیارد تومان از محل فروش سهام برای حمایت از تعاونی ها شد.
در بند د این تبصره آمده است: دولت مکلف است مبلغ ده هزار میلیارد (10.000.000.000.000) ریال از بدهی ناشی از عدم اجرای بند (2) ماده (29) قانون اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی از سال 1387 تاکنون را از طریق فروش سهام و داراییهای مالی تأمین کند.
به گزارش خانه ملت در بند (2) ماده (29) قانون اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی آمده است؛ سی درصد (30%) از درآمدهای حاصل از واگذاری به تعاونیهای فراگیر ملی بهمنظور فقرزدایی، شامل تخفیفهای موضوع ماده(34) این قانون اختصاص می یابد./
پایان پیام
برچسب ها
اخبار برگزیده،
اصلاحیه بودجه های سالانه،
اولویت های اجرایی سال اجرایی بودجه