عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با تاکید بر ضرورت توجه به افزایش درصد جانبازان اعصاب و روان و بررسی این مهم در طرح جامع حمایت از ایثارگران ، گفت: با توجه به مشکلات پیش روی این قشر، قرار است برنامه ای برای افزایش درصد جانبازان اعصاب و روان در نظر گرفته شود.
به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، عباس صلاحی در گفت و گو با خانه ملت، با یادآوری بررسی طرح جامع حمایت از ایثارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس، افزود: این مهم در ابتدا با عنوان لایحه جامع حمایت از ایثارگران در مجلس تصویب شد که شورای نگهبان آن را رد و در نهایت به مجمع تشخیص مصلحت نظام فرستاده شد.
نماینده مردم آشتیان، فراهان، خنجین، تفرش و رودبار در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: لایحه مذکور دو سال در مجمع تشخیص مصلحت نظام ماند و در نهایت در مجمع مورد تصویب واقع شد؛ حال با توجه به اینکه این لایحه دارای یکسری آییننامههایی است که باید از سوی دولت نوشته شود تا زمان تکمیل نشدن این آییننامهها قانون مذکور ابلاغ نخواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد: با توجه به اینکه در صورت تصویب قانونی در مجمع تشخیص مصلحت نظام، امکان ورود به آن داده نمیشود اما مجمع این اجازه و اختیار را به مجلس داد تا در صورت لزوم نسبت به اصلاحیه یا تکمیل این قانون، مواردی را لحاظ کند.
صلاحی یادآور شد: کمیسیون اجتماعی نیز اکنون در صدد است مواردی را به لایحه جامع حمایت از ایثارگران جهت تکمیل آن اضافه کند تا قانون جامعتری ارایه شود.
وی درباره جزئیات طرح جامع حمایت از ایثارگران، یادآور شد: افزایش درصد جانبازان اعصاب و روان از موضوعات مورد توجه در طرح یادشده است؛ متاسفانه با توجه به مشکلات عدیده پیشروی این افراد، درصد کمی از جانبازی به آنها تعلق میگرفت که در این طرح تلاش شده این مهم را مورد توجه قرار دهیم.
صلاحی، با تاکید بر اینکه تمامی رزمندگانی که در جبههها فعالیت میکردند جزو جامعه ایثارگری محسوب نمیشدند، تصریح کرد: با توجه به اهمیت این موضوع قرار است در طرح یادشده همه این رزمندگان را جزو قشر ایثارگران قرار داده تا از تسهیلات برخوردار شوند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، گفت: طرح جامع حمایت از ایثارگران در کارگروه این کمیسیون بررسی شد و اکنون در دستور کار قرار گرفته است؛ بدونشک بعد از بررسی این مهم طرح مذکور در نوبت بررسی صحن قرار خواهد گرفت.
برچسب ها
ایثارگران،
رزمندگان،
قانون