مصرف بی رویه سموم در تولید محصولات گلخانه ای تهدیدی برای سلامت مردم

عضو کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس با یادآوری اینکه با توجه به شرایط اقلیمی کشور و کم آبی ناچار به تولید محصولات گلخانه ای هستیم، گفت: کشت محصولات گلخانه ای از نظر مصرف سموم و کود شیمیایی و زمان برداشت اصولی دارد که باید رعایت شود در غیر اینصورت مصرف بیش از حد سموم سلامت مردم را تهدید می کند.

به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، شمس الله شریعت نژاد در گفت وگو با خانه ملت در واکنش به تولید میوه های گلخانه ای با استفاده بیش از حد استاندارد سموم و تهدید سلامتی مردم، با تاکید بر اینکه کشت محصولات گلخانه ای از نظر مصرف سموم و کود شیمیایی و زمان برداشت اصولی دارد که باید رعایت شود، گفت: با توجه به اینکه تنظیم بازار به وزارت جهاد کشاورزی محول شده انتظار می رود مسئولان این وزارتخانه نسبت به کشت محصولات گلخانه ای استاندارد بیشتر نظارت کنند و زمانی این محصولات برداشت شود که خطر و تاثیر سموم به حداقل رسیده باشد.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه با توجه به شرایط اقلیمی کشور و کم آبی ناچار به تولید محصولات گلخانه ای هستیم،تصریح کرد: کمیسیون کشاورزی وظیفه دارد نسبت به تولید محصولات سالم که برای مردم خطری نداشته باشد پیگیری کند و در صورت ارسال گزارش ها و مستنداتی درباره تولید میوه های آلوده به سموم قطعا ورود کرده و برخورد خواهد کرد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب ومنابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مصرف سموم و کودهای شیمیایی برای تولید محصولات گلخانه ای در مقایسه با کشت در فضای آزاد نسبتا بیشتر است، تصریح کرد: قاعده بر این است که در مراحل تولید استاندارد ها و اصول لازم رعایت شود تا سلامت مردم به خطر نیافتد.

گفتنی است: دو هفته گذشته زالی، رییس سازمان نظام پزشکی اعلام کرد: آلوده بودن مواد غذایی به ویژه میوه‌ها به سموم نباتی که متأسفانه با فلزات سنگین و مواد آلاینده‌ آلوده شده‌اند ،به خصوص در مورد میوه‌های گلخانه‌ای به دلیل برداشت پیش از نابود شدن سموم معضلی است که در بخش سلامت وجود دارد.

برچسب ها

اخبار برگزیده، سلامت، سموم، محصولات گلخانه ای، کمیسیون کشاورزی