امامی تشریح کرد:
نمایند مردم گرگان و آق قلا در مجلس با بیان اینکه وزارت بازرگانی نرخ میوه را آنلاین اعلام کند، گفت:گران فروشی میوه محصول را راهی زباله دان می کند .

خانه ملت؛ عیسی امامی درباره گران فروشی برخی از میوه فروشها، خاطرنشان کرد: تعیین نرخ اجاره در مناطق مختلف کلان شهرها بر افزایش نرخ میوه بی تأثیر نیست بنابراین برای یکسان سازی نرخ میوه باید تعرفه های ارزش افزوده و مالیات بر مبنای تمامی این مسائل تعیین شود که بتواند نرخ میوه را برطبق هزینه تولید و سود فروشنده و بر مبنای یک اصول منطقی تعیین کند.
نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه میزان فروش نیز در قیمت گذاری میوه تأثیر دارد، یادآورشد:بدیهی است که میزان فروش میوه در مکان هایی که تراکم جمعیتی بالایی دارد مناسب تر است اما در جایی تراکم جمعیتی کمتر است ، فروشنده برای جبران کاهش فروش امکان دارد نرخ کالا را افزایش دهد .
وی ادامه داد: ما در تنظیم بازار هیچ گونه موفقیتی نداشتیم بنابراین باید فروش میوه بر طبق الگوی تولید به مصرف صورت گیرد تا در عرصه رقابتسازی فروشنده به فکر افزایش فروش باشد نه نرخ میوه را افزایش دهد.
عضو کمیسیون برنامه بودجه ومحاسبات مجلس، یادآورشد: تکرر ایجاد واحدهای تعر یف شده یکی از مشکلاتی است که نمی تواند نرخ کالا را به نحو مطلوب تنظیم کند و این در حالی است با ایجاد گسترش فروشگاه های زنجیری میوه می توانیم در فروش میوه رقابت ایجاد کنیم تا فروشندگان میوه به فکر افزایش فروش باشند.
دلایل مغازهداران برای گرانفروشی میوه!
به گزارش خانه ملت، قیمت بسیاری از میوهها در مغازههای سطح شهر نسبت به میدان میوه و ترهبار بیشتر از سقف 35 درصد سودی است که برای آنها تعیین شده و این تفاوت قیمت در برخی اقلام به حدود 70 درصد نیز میرسد که به گفته رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران به دلیل ضایعات، پرداخت هزینههای اضافه، بالا بودن اجارهبها در مغازههای بالای شهر و .... است که میوهفروشان به سود حداکثری 35 درصد راضی نیستند!
حسین مهاجران ، اظهار کرد: اگر واحدهای صنفی مجبور نباشند در زمان خرید میوه از میادین میوه و ترهبار بابت ضایعاتی همچون علف، کاه، جعبه یا کارتنهای کاغذی مبلغی اضافهتر از قیمت میوه بپردازند، به سود حداکثر 35 درصدی راضی خواهند بود.
وی با بیان اینکه با گرانفروشان میوه برخورد میکنیم، گفت: باید برنامه ای ریخته شود که واحدهای صنفی باری را که خریداری می کنند به صورت خالص باشد و مجبور نباشند بابت ضایعات، هزینه ای پرداخت کنند و از طرفی هزینه اضافی برای کارگر بپردازند.
مهاجران در ادامه توضیح داد: زمانی که میوهفروشان از غرفههای میادین میوه و ترهبار خرید می کند کارگران غرفهدار بار خریداری شده را به کامیون یا وانت حمل می کنند و این در حالی است که هزینه ای که دریافت می کنند هزینه کارگری نیست بلکه پول بیشتری از خریداران دریافت میکنند.
رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران در عین حال تاکید کرد: همه این موارد موجب میشود واحدهای خردهفروشی مجبور شوند هزینه بیشتری پرداخت کنند و طبیعی است که به سود حداکثر 35 درصدی راضی نخواهند بود.
وی افزود: مغازههایی که در بالای شهر قرار دارند و هزینه اجاره و دیگر هزینههای آنها به نسبت دیگر مناطق بیشتر است، طبیعی است که درصد سود بیشتری به قیمت میوه های خود اضافه می کنند.
مهاجران تصریح کرد: بارها این موضوعات را به مسئولان مربوطه گوشزد کرده ایم ولی همچنان این مشکل حل نشده است و امیدواریم روزی به این گونه مشکلات رسیدگی شود تا ما نیز بتواینم قدرت مانور بیشتری برای رسیدگی و نظارت بر قیمت واحدهای صنفی داشته باشیم.
برچسب ها
اخبار برگزیده،
میادین میوه و تره بار،
واحد های صنفی